Vikbara rykten

Rykten: Samsung Galaxy Fold 2 blir billigare

Läckor och rykten kring den kommande Galaxy Fold 2 hintar om billigare priser och högre upplösning i kamerorna.

Publicerad Uppdaterad

Ett gäng läckor angående den kommande Samsung Galaxy Fold 2 har dykt upp på twitter där bland annat kamerauppsättningen och ett potentiellt pris avslöjas. De läckor som dykt upp kring kameran handlar främst om de tre kamerornas upplösning. Istället för att ha 16/12/12 megapixlar på de tre kamerorna kommer den nya att ha 64/16/12 megapixlar. Vilken optik det blir framför dessa sensorer framgår inte, men det visar sig. 

Det andra avslöjandet är prisnivån, här verkar det som om priset kommer att ligga lite lägre, runt 100 dollar, än vad föregångaren kostade. Detta tror man på grund av att Samsung skulle vilja få upp volymerna på den här typen av telefon. 

Skärmmässigt kommer den vikbara skärmen ligga på 7,7 tum, den andra skärmen har vi ingen information om storleken på, men tidigare rykten säger att den skärmen ska bli större. 

Läckorna menar också att lanseringen kommer att ske någon gång i augusti, kanske hand i hand med lanseringen av den nya Note. Men vi vet ännu inte vilken påverkan coronapandemin kan komma att ha på framtida lanseringar så det får nog lämnas lite öppet. 

Källa