Nästa Galaxy innan den finns

Här kan man köpa Samsung Note 9 redan innan den är lanserad

Samsung planerar att lansera sin Galaxy Note 9 under ett event i New York nästa vecka. Att telefonen inte officiellt lanserats ännu hindrar dock inte Samsung själva från att ta upp beställningar.

Publicerad Uppdaterad

Det är på Samsungs egen webbplats i USA och i en särskild app som man redan idag kan boka sin Note 9. Det sägs inget uttryckligen om att det är Samsung Galaxy Note 9, men den telefon man får boka benämns på sajten som “nästa Galaxy” och Samsung har i andra sammanhang bekräftat att Note 9 ska lanseras i New York nästa vecka.

Få specifikationer

Trots att sajten ger kunder möjligheter att beställa telefonen så ges förvånansvärt få detaljer om vad det egentligen är man beställer. Man kan välja mellan att boka enheten olåst, utan tillhörande abonnemang, eller att välja någon av de fem amerikanska operatörer som ska sälja telefonen, bland dessa Verizon, AT&T och T-Mobile. Det finns inga uppgifter om pris på telefonen man bokar. När man sedan bokat är man garanterad att få telefonen levererad den 24 augusti, alltså två veckor efter det att telefonen officiellt lanserats i New York.

Rabatt om du byter
Den som bokar sin Note 9 redan nu via sajten eller appen får även ett specialerbjudande som innebär att man får upp till 450 dollar i rabatt om man byter in sin befintliga telefon. Möjligheten att boka Samsung Galaxy Note 9 redan nu gäller i USA och det finns inget liknande erbjudande i Sverige ännu.

Samsung Galaxy Note 9 lanseras den 9 augusti klockan 17.00 svensk tid och vi kommer så klart rapportera allt om den på mobil.se. Samsung kommer även att sända själva lanseringen live på Youtube.  

Källa