https://www.mobil.se/nyheter/lg-ser-ut-att-ha-tva-nya-smartwatch-enheter-pa-gang
565577
Nyheter
FCC-dokument skvallrar

LG ser ut att ha två nya smartwatch-enheter på gång

Dokument som lämnats in till den amerikanska kommunikationsmyndigheten FCC skvallrar om att två nya smartwatch-enheter från LG tycks vara på väg att lanseras.

Att konsumentelektronik tittar in för godkännande hos den amerikanska kommunikationsmyndigheten FCC (Federal Communications Commission) är sällan något annat än en klar och tydlig indikation på att en lansering är nära förestående. Således drar vi slutsatsen att vi kanske redan den här månaden får se två nya smartwatch-enheter från LG, som nu dykt upp hos FCC med modellbeteckningarna LM-W315 respektive LM-W319. 

Ny Sport och ny Style

W319-enheten ska enligt dokumenten köra Wear OS (tidigare Android Wear) och är rustad med både bluetooth och wifi. I övrigt är det rätt sparsmakat med detaljer om klockan. Samma sak gäller W315, men den enheten har det däremot förekommit en del rykten om tidigare, inte minst att den ska ha en rund skärm på 1,2 tum, 768 MB arbetsminne, Snapdragon 2100-chipp och 4 GB lagringsutrymme. Det kan sannolikt handla om en ny LG Watch Sport samt en ny LG Watch Style, och i så fall lär båda enheterna sakna både GPS och NFC.