Annons

Windows 10 Mobile

Microsoft uppdaterar foton och kameraapp

Microsoft har uppdaterat kameraappen och fotoalbumet i Windows 10 Mobile, där särskilt den senare har fått nya funktioner.

Publicerad Uppdaterad

Uppdateringen av kameraappen ska mest röra sig om buggfixar, utan några nya funktioner, men fotoappen ska däremot ha fått flera nya funktioner.

I inställningsmenyn finns nu ett alternativ för att skriva ut bilder från trådlösa skrivare, eller till en PDF. Du kan också välja om en levande bild, det vill säga en bild som fångar ögonblicken före och efter att fotot togs, visas som animering eller stillbild. Under instälningar i appen hittar du nu även en mätare som visar hur mycket av din lagringskapacitet på Onedrive du utnyttjar, om du har ställt in automatisk backup till molntjänsten.

Uppdateringen gör att versionsnumret på Foton hoppar från 16.201.16372 till 16.317.14282. Vi har dock inte kunnat testa den i praktiken, då våra Windows 10-mobiler anser sig vara uppdaterade till senaste versionen av apparna trots att vi kan se den uppdaterade versionen i Windows Store. Vi gissar att det beror på att apparna ännu inte är uppdaterade till svenska och att de kommer inom kort.

Källa