Annons

Batterifest

Nu finns Asus Zenfone Max Pro M1 att köpa i Sverige

Den som gillar en telefon med riktigt bra batterikapacitet kan glädjas åt att Asus nya Zenfone Max Pro M1 nu finns på den svenska marknaden. Den ska klara uppåt två dygn vid blandad användning, innan den behöver laddas upp på nytt.

Publicerad Uppdaterad

Asus-telefoner är ingen jättevanlig syn här i Sverige, vilket faktiskt är lite synd. För de produkter som man släppt under varumärket Zenfone håller hög klass och får ofta fina omdömen. Modellen Max Pro M1 utgör inget undantag. Det handlar om en ganska stor enhet i mellansegmentet, och det som framför allt står ut är batteriet, vars kapacitet ligger på hela 5 000 mAh. Med tanke på att specifikationerna i övrigt inte är de mest resurskrävande så ger det en riktigt bra livslängd på uppåt hela 48 timmar innan det börjar bli dags att hitta ett vägguttag. 

6-tumsskärm

Enheten har förvisso en 6-tumsskärm, men det handlar om en IPS LCD-skärm med upplösningen 1 080 x 2 160 pixlar, så den slukar inte några våldsamma mängder energi. Ett Snapdragon 636-chipset gör sällskap med 4 GB arbetsminne och 64 GB internt lagringsutrymme under skalet, där det också finns plats för dubbla SIM-kort. Enheten har en klassisk hörlursutgång, fingeravtrycksläsare på bakstycket och dubbla bakkameror på 13 + 5 megapixlar samt en selfiekamera på 8 megapixlar. Priset för en enhet ligger på 2 990 kronor.  

Källa