Påstås offentliggöras redan i början av oktober

Rykte: Oneplus 7T Pro lanseras lite tidigare än vanligt

Enligt färska men obekräftade uppgifter så ska T-versionen av årets Oneplus-telefon dyka upp nästan tre veckor tidigare än vanligt.

Publicerad Uppdaterad

Det finns inga uppgifter om vad som föranlett det hela, men intensiva rykten gör gällande att Oneplus 7T Pro kommer att offentliggöras och börja säljas nästan tre veckor tidigare än vad tidigare T-versioner från Oneplus gjort. Det är den oftast korrekt informerade techläckaren Max J som kommit med uppgifterna om att presentationen sker redan den 10 oktober och att telefonen ska finnas på butikshyllorna bara fem dagar senare. Förra årets Oneplus 6T presenterades jämförelsevis i samband med ett event den 30 oktober och började inte säljas förrän i november. I Indien ska telefonen dessutom lanseras ännu tidigare, närmare bestämt redan i slutet av september. 

Lite är känt

Det är fortfarande förhållandevis lite känt om den kommande T-versionen av telefonen. Men enligt de rykten som florerat så här långt så lär den vara rustad med Qualcomms uppdaterade systemchipp Snapdragon 855+. Dessutom förväntas Oneplus göra 5G tillgängligt för fler användare med den nya versionen av telefonen. Många användare hoppas dessutom på att Oneplus ska slopa den så kallade edgeskärmen som viker av längs med sidorna, men det låter osannolikt att man skulle välja att gå den vägen redan med T-versionen. Sannolikt sker en sådan ändring först nästa år. 

Källa