Annons

CES 2018

Sony visar upp nya headset

På CES-mässan i Las Vegas visade Sony upp två nya bluetooth-headset, varav det ena är helt trådlöst.

Publicerad Uppdaterad

Consumer Electronics Show i Las Vegas är som namnet anger inriktat på konsumentelektronik, och Sony kom till mässan med ett batteri nya soundbars, TV-aparater, robothundar med mera. På vårt område hade man, förutom de tre nya mobiler vi skrev om i går, två trådlösa headset att presentera.

Dels har vi WF-SP700N (ja, vi klipper och klistrar alltid in Sonys headsetnamn, inte en chans att vi kommer ihåg dem), som tillhör genren helt trådlösa öronsnäckor, utan sladd emellan. Detta är Sonys andra försök på området, och de är lite sportigare än WF-1000X. Liksom dessa har de aktiv brusreducering, och man hävdar dessutom att man är först med att kombinera brusreducering med svettskydd. Vattenskyddsklassningen är IPx4, vilket skyddar not svett och lättare regn.

Sony anger priset på WF-SP700N till 2000 kronor när de börjar säljas i juni. Batteritiden är 3 timmar, med ytterligare 9 timmar från det medföljande etuit.

För några hundralappar mindre, 1500 kronor för att vara mer exakt, säljer Sony WI-SP600N, som även de är svettåliga och har aktiv brusreducering. De saknar dock inte tråd, utan har ett nackband som går mellan öronsnäckorna. I gengäld får du en batteritid på 6 timmar. Även de börjar säljas i juni.