HTC bekräftar:

"Nya HTC One har försenats"

Kommande flaggskeppsmodellen HTC One har beskrivits som HTC:s sista hopp. Nu kommer uppgifter om att telefonen har försenats, och ska släppas först i april, skriver sajten Engadget.

Publicerad Uppdaterad

Den senaste tiden har det cirkulerat rykten på nätet om HTC One  - som lanserades i London i februari - har blivit försenad. Tidigare uppgifter har gjort gällande att telefonen ska finnas till försäljning redan i mars, flera veckor innan konkurrenten Samsung har fått ut sin nya toppmodell.

"Någon gång under april"

Men nu ser det ut som att HTC-fans kommer bli tvunga att vänta lite längre på den hajpade One-telefonen. Tillverkaren har nämligen bekräftat att HTC One har försenats, skriver Engadget. Enligt tillverkaren kommer den nya toppmodellen istället att släppas någon gång under april månad. Man anger inte någon orsak till förseningen, men Engadget befarar att svårigheter i tillverkningsprocessen kan ligga bakom.

I ett uttalande till Engadget lovar HTC dock att de som har förbeställt HTC One kommer att få telefonen levererad redan  slutet av mars.  Men detta kommer dock bara att gälla "utvalda marknader".

Källa