Desperat rea på Tres 3G-mobil

Publicerad Uppdaterad

Med tanke på att det ordinare priset på A925 är 5995 kronor är det minst sagt en rejäl rea som Tre nu satt igång.

Telefonen är den största till formatet i Tres sortiment, men det är också en mobil med stor skärm och avancerade funktioner. A925 är den mest avancerade 3G-telefonen som säljs i nuläget. Bluetoth, gps, webbläsare och e-postprogram finns inbyggt. Även ett bluetooth-headset ingår.

Eftersom det är en smartphone kan den anslutas till en vanlig dator. En synkstation med batteriladdare följer med. I synkstationen kan du också ladda telefonens batteri och samtidigt ladda det medföljande extrabatteriet.

Motorola A925 kör samma operativsystem som Sony Ericssons smartphone P900.

- Det är en ganska speciell telefon, men också ett oerhört rabatterat pris, säger Daniel Lindholm på återförsäljaren The Phonehouse.

Telefonen har kamera som kan användas både till att ta stillbilder och till videotelefoni. Det går också att filma videosnuttar med ljud och skicka. Dessutom har telefonen inbyggd gps som kan användas för satellitnavigering.

Hos The Phonehouse kommer telefonen att kosta 495 kronor, inklusive startpaketet med Tres kontantkort (3reload). Efter att själva ha provköpt kan vi dock kostatera att The Phonehouse begränsat försäljningen till maximalt en A925 per kund.

I Tres egna butiker får man betala 495 kronor plus 149 kronor för kontantkortspaketet.

Fotnot: I vissa kartonger med Motorola A925 ligger inte blåtands-headset med, och i vissa kartonger är i stället ett extra SD-minneskort medlagt. Erbjudandet tycks alltså variera beroende på tillgången på tillbehör vid förpackningstillfället.