Svenskt pris

Elgiganten har prissatt Note 7

En för tidigt publicerad produktsida avslöjar svenskt pris och specifikationer för Samsung Galaxy Note 7.

Publicerad Uppdaterad

Det är tveksamt om Elgiganten har struntat i Samsung-embargo när det gäller att gå ut med pris och specifikationer innan lansering, men enligt Swedroid så har elektronikkedjan lagt ut en produktsida för kommande Samsung Galaxy Note 7. När vi på Mobil går in och kollar verkar sidan vara borta vilket tyder på att någon har råkat publicera produktsidan av misstag och sedan tagit bort den.  Mobilen har officiell lansering 2 augusti, alltså imorgon, så då lär väl Elgiganten plocka fram den igen. Under tiden får vi nöja oss med Swedroids skärmbild. Enligt den kommer Note 7 (den svarta modellen) att kosta 8995 kronor. Även om vi inte kan vara hundra på att priset är det slutgiltiga så ligger beloppet i linje med tidigare rykten om mobilens prissättning i Europa. Övrig information på Elgigantens sida är en produktbeskrivning som säger: 

”Mer utrymme för din kreativitet. Samsung Galaxy Note 7 kommer med en enastående design med metall och böjt glas, QHD AMOLED-skärm, S-Pen för precis kontroll och säker upplåsning med ögonigenkänning.”

Det står även punktat att skärmen är 5,7 tum, att Mobilen har Android 6.0 Marshmallow vid släpp och att den är vattensäker.

Källa