Save the date

HTC:s nya toppmodell lanseras den 16 maj

HTC hintar friskt om sin nya toppmodell HTC U.

Publicerad:

20 apr 2017 - 10:09

Uppdaterad:

20 apr 2017 - 10:38

HTC har skickat ut en "Save the Date" till den 16 maj. På den medföljande bilden är ett stort U, och texten "Squeeze for the brilliant". Att det rör sig om HTC:s nya toppmodell med chipsetet Snapdragon 835, som av allt att döma får namnet HTC U, känns givet. Tilläggas kan att den utskickade bilden har namnet "Ocean Teaser", vilket tyder på att det interna kodnamnet Ocean som det ryktats om är korrekt.

"Squeeze for the brilliant" kanske inte är den mest logiska slogan vi sett på en ny telefon, men det, och den lilla filmen nedan som HTC lagt ut tyder på att ryktet att mobilen har tryckkänsliga sidor som används för att styra den stämmer. Det ska bli intressant att se hur de används.

HTC U sägs få en 5,5 tum stor skärm med upplösningen 2560 x 1440 pixel, ha 64 gigabyte lagring, en 12-megapixelkamera och vara vattentät enligt IP57.

Eventet går av stapeln klockan 8 på morgonen den 16 maj, och den som vill följa det kan skicka in sin epostadress för att få länk till livestream på HTC:s teasersida.

.

.

 

.