1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lacka-har-ar-oneplus-11-pro
572714
Nyheter
falskt
Oneplus 11 Pro avslöjad

Läcka: Här är Oneplus 11 Pro

Detaljerade specifikationer har dykt upp för Oneplus nästa flaggskepp.

Det är läckaren Steve Hemmerstoffer som går ut med vad han uppger är detaljerad information om Oneplus kommande flaggskeppsmodell Oneplus 11 Pro.

Enligt Hemmerstoffer kommer OnePlus 11 Pro att erbjuda en 6,7 tum stor amoled-skärm med QHD+-upplösning och stöd för 120Hz, samt en ”punch-hole”-kamera på 16MP. Den uppges även ha en inbyggd fingeravtrycksläsare.

Han backar också upp tidigare rykten om att den kommer att drivas av en Snapdragon 8 gen 2. Den ska kompletteras med en 16 gigabyte arbetsminne och 256 gigabyte lagring i sin mest utbyggda konfiguration, men det spekuleras också i en variant med 8 gigabyte arbetsminne och 128 gigabyte lagring. Batteriet ska ligga på 5000 mAh med stöd för 100W-laddning.

På baksidan sitter en modul med tre kameror som uppges innehålla en primär kamera på 50MP kompletterad med en ultravidvinkel på 48MP och en telefoto på 32MP.

Bland de läckta detaljerna finns också att 11 Pro, till skillnad från 10T-modellen, kommer att få det fysiska reglaget för att ändra ljudprofil, samt att Hasselblad återigen är iblandade i kameraarbetet. Övriga detaljer tar upp sådant som Dolby Atmos-ljud, och anslutningsmöjligheter i form av 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, GPS och en usb C-port.

I och med att Oneplus har släppt den skarpa versionen av Android 13-baserade Oxygen OS 13 till Oneplus 10 Pro, lär det vara i princip garanterat att 11 Pro-modellen kommer att levereras med det nya operativsystemet installerat från fabrik.

Det officiella tillkännagivandet angående Oneplus 11 Pro tros komma före årsskiftet.