Annons

Fitbit Surge

Fitbits nya sportklocka läckt

Fitbit har nya armband på gång, men nu har även flaggskeppet läckt: En sportklocka med namnet Fitbit Surge.

Publicerad Uppdaterad

Det är the Verge som fått tag på en annons för Fitbits kommande klocka Surge. Fitbit verkar noga med att inte använda ordet Smartwatch utan kallar den i stället för Superwatch.

Det är sportfunktionerna som är i fokus på Fitbit Surge. Förutom de funktioner vi är vana vid från Fitbit, att mäta steg, trappor och sömn samt tyst väckning med vibration, har vi kontinuerlig pulsmätning som vi även såg läckt i armbandet Fitbit Charge HR. Utöver detta lovar Fitbit Surge inbyggd GPS för loggning av löprundor, notifieringar från mobilen och fria val mellan ett antal olika klockdisplayer.

Fitbit lägger ner mycket krut på programvaran till sina armband i form av appar och webbgränssnitt, och räkna med nya funktioner för att logga din träning tillsammans med Fitbit Surge. Klockan ska kosta 250 dollar, det vill säga drygt 2500 kronor i Sverige, och komma i färgerna svart, grå och tangerin. Vi har inga uppgifter om batteritid, men med tanke på att den ser ut att få monokrom display och Fitbit sen tidigare har något av klassens bästa batteritid kan vi hoppas att detta har varit ett prioriterat område.

Källa