https://www.mobil.se/nyheter/comviq-h-jer-surfpotterna
565030
Nyheter
Samtliga abonnemang

Comviq höjer surfpotterna

Till den omskakning av mobilabonnemang som pågått bland mobiloperatörerna den senaste veckan sällar sig nu Comviq.

Konkurrensen bland mobiloperatörerna är hårt prisstyrd, och det gäller i synnerhet de fyra stora operatörernas lågprismärken, Halebop, Comviq, Vimla och Hallon. De bevakar noga varandras erbjudanden, och om någon av dem ändrar priser eller surfpott verkar det ofta sätta igång en kedjereaktion när alla gör om sina abonnemang. Så har det i alla fall varit de senaste veckorna, och nu är det Comvik som justerar sina abonnemangsvillkor.

Det handlar om att man justerar surfpotten, som förmodlign är det folk bryr sig om mest, för samtliga abonnemang. Fastpris Mini för 95 kr/mån ger nu 3 GB data i stället för 2, Fastpris för 145 kr/mån får 5 GB i stället för 2, för 195 kr i månaden får du 10 GB i stället för 4, och för 295 kr/mån får du nu 40 GB i stället för 20. Även kontantkorten får motsvarande höjning av potten.

Förändringen av pott är alltså inte lika stor procentuellt för alla abonnemang, och efter pottändringen blir priset per gigabyte data mer tydligt progressivt ju dyrare abonnemang du väljer.

Källa

Ämnen