https://www.mobil.se/nyheter/comviq-kontant-far-autotankning-via-betalkort
568120
Nyheter
Ny funktion 23 år efter lanseringen

Comviq Kontant får autotankning via betalkort

Comviq var först med konceptet kontantkort i Sverige när de lanserade Comviq Kontant. När nu Comviq Kontant funnits i 23 år kommer ett nytt sätt att ladda kortet.

Från det att kontantkortet lanserades så har konceptet förändrats en aning och idag är gränsen mellan ett abonnemang och ett kontantkort något flytande. I grunden är ju konceptet med kontantkort att du betalar pengar som du sedan ringer och surfar upp, men idag finns många abonnemang där avgiften dras direkt från ett betalkort istället för att en faktura kommer i efterhand. 

Det är den här funktionen, att fylla på sitt kontantkort varje månad med hjälp av ett betalkort som Comviq nu introducerar. Från början var Comviq en renodlad kontantkortsoperatör och det var först i november 2012 som Comviq även lanserade abonnemang, då under namnet “Nya Comviq” och med ett fastprisabonnemang med månadskostnaden 245 kronor per månad.

Välj månatligt belopp

Nu kan man alltså autotanka sitt kontantkort hos Comviq och det går till så att man lägger till sitt betalkort i inställningarna antingen i appen eller under “Mitt konto” på Comviqs hemsida. Då laddas kortet med ett förvalt belopp varje månad och eventuellt kvarvarande surfmängd förs över till nästa månad. Maximal sparad surf är 120 GB. Den nya tjänsten autotanka ska gälla alla Comviqs fastpris-abonnemang utom Fastpris Mini.