FCC-dokument avslöjar

Det blir minst tre varianter på LG:s G8 Thinq

LG står i begrepp att offentliggöra sin nya flaggskeppstelefon G8 Thinq. Nu visar dokument som lämnats in till amerikanska FCC att minst tre varianter av telefonen är aktuella.

Publicerad Uppdaterad

LG:s kommande flaggskeppstelefon G8 Thinq har potential att bli en av de mer intressanta produkterna på Mobile World Congress, och LG har själva valt att låta en del information om enheten sippra ut med jämna mellanrum. En av de mer spännande lösningarna som vi vet att telefonen kommer att bjuda på är till exempel en OLED-skärm som samtidigt är ett högtalarelement, något som kan ge en helt ny typ av mobil ljudupplevelse. I övrigt förväntas enheten komma med ett Snapdragon 855-chipp och 6 eller 8 GB arbetsminne. Nu vet vi dessutom att telefonen kommer i minst tre varianter. 

Okänt vad som skiljer dem åt

Det är dokument som lämnats in till den amerikanska myndigheten FCC (som godkänner all ny elektronik som ska säljas i USA) som visar att det handlar om tre modellnummer: LM-G820UM, LM-G820TM och LM-G820QM. Vad som skiljer de olika enheterna åt är däremot okänt, och det är förstås inte omöjligt att det handlar om förhållandevis marginella skillnader som olika typer av nätverksstandarder. LG:s lanseringsevent för G8 Thinq går av stapeln i Barcelona den 24 februari, det vill säga på söndag. 

Källa