Sensorpanel med udda placering

Läckta bilder påstås visa prototyp på Asus Zenfone 6

Italienska HD Blog har publicerat bilder på vad som påstås vara en prototyp på en kommande Asus-telefonen med namnet Zenfone 6.

Publicerad Uppdaterad

Det har cirkulerat rykten om att Asus ska ha en ny smartphone att visa upp i samband med Mobile World Congress i Barcelona i slutet av februari nästa år. Och de läckta bilder som den italienska sajten HD Blog nu publicerat skulle kunna föreställa enheten, som enligt uppgifter ska gå under namnet Zenfone 6. Enligt HD Blog så rör det sig om en prototyp, och därmed ska man väl kanske inte dra alltför stora växlar på designen, men den uppmärksamme noterar direkt en specifik detalj som gör att den sticker ut. 

Sensorpanelen till höger

Det är den så kallade sensorpanelen som genom sin udda placering en bit till höger ger enheten ett mycket säreget utseende. Det handlar dessutom om en minimal panel med en ensam liten kamerasensor. I övrigt bjuder telefonen på ganska tunna kanter runt om, men den assymetriska placeringen av panelen lär sannolikt reta många, om det nu är den slutgiltiga placeringen. Mycket data ska flöda genom världens kretsar innan det är dags för 2019 års upplaga av MWC, och det blir förstås spännande att se vad Asus kan tänkas ha på gång. Några detaljer om telefonen i övrigt finns i nuläget inte.

Källa