Tyvärr inte aktuell för Sverige

Moto Z4 nu offentliggjord i USA

Motorola har nu offentliggjort telefonmodellen Moto Z4, vars specifikationer dock tidigare läckt ut till följd av ett misstag från Amazons sida.

Publicerad Uppdaterad

För bara några dagar sedan skrev vi om att en konsument i USA lyckats köpa och även få en ännu osläppt Motorolatelefon levererad. Det handlade om Moto Z4, en telefon som Motorola nu har offentliggjort. Telefonen utmärker sig framför allt genom att ha ett batteri som ska ge en drifttid på två dygn, samt genom att den går att uppgradera till 5G-stöd med en så kallad Moto Mod. Telefonen har ett Snapdragon 675-chippset, 4 GB arbetsminne och 128 GB internt lagringsutrymme. Det går dessutom att använda upp till 512 GB Micro SD-lagring. Skärmen är av OLED-typ och mäter 6,4 tum. När det gäller kameran så är telefonen rustad med den största sensor som Motorola hittills har försett en telefon med. Upplösningen ligger på 48 megapixlar. Kameran ska ha mycket fin ljuskänslighet och kommer även med optisk bildstabilisering samt en rad AI-verktyg som ska hjälpa användarna att ta bättre bilder. 

Telefonen kostar 499 dollar i USA (det vill säga runt motsvarande 4 800 kronor), men den ska inte vara aktuell för Europa överhuvudtaget. 

Källa