1
1
https://www.mobil.se/nyheter/nothing-slapper-sina-forsta-produkter-i-juni-samarbetar-med-svensk-bolag
570343
Nyheter
falskt
Ingenting i örat

Nothing släpper sina första produkter i juni – samarbetar med svensk bolag

Ear 1 blir den första produkten från Oneplus-medgrundarens nya företag Nothing. Ett par In-ear-hörlurar som utvecklats tillsammans med ett svenskt företag.

Medgrundaren av Oneplus, Carl Pei, har sedan en tid tillbaka ett nytt företag kallat Nothing, som tidigare i år annonserade att deras första produkt kommer att vara ett par hörlurar. Nu har de återigen gått ut med en yttepyttebit information kring dessa, nämligen de kommande hörlurarnas namn, Ear 1. 

Av "bilden" som släpptes samtidigt som informationen att döma så verkar in-ear-hörlurarna få en väldigt lång pinne. I övrigt är väldigt lite känt kring dessa. Men Nothing säger i sitt uttalande om varför de valde att börja med hörlurar att de såg att det fanns potential att göra något annorlunda med bättre design och med ett större värde för kunderna. De menade också att hörlursmarknaden var en bra grogrund för att deras kommande lanseringar i andra produktkategorier. 

Det uttalandet går att tolka som att Nothings Ear 1 kommer att vara billigare än många andra in-ear-lurar med motsvarande prestanda, vilket varit Oneplus strategi med sina telefoner. Ear 1 har tagits fram i samarbete med det svenska elektronikföretaget Teenage Engineering. Grundaren Carl Pei säger också att Ear 1 kommer att låna vissa designelement från den prototyp kallad Concept 1, som Nothing visade tidigare i år. 

Enligt Nothing ska de nya Ear 1 släppas i juni. 

Källa