Annons

Kameran

Samsung lockar med S9:ans nya funktioner

Med alla läckor om Samsungs kommande toppmodell vet vi redan ganska mycket, men nu adderar Samsung själva uppgifter om vad den kommande telefonen ska erbjuda för nyheter.

Publicerad Uppdaterad

Det är bekräftat att Samsung lanserar Galaxy S9 den 25 februari i Barcelona och många inofficiella uppgifter har cirkulerat om vad telefonen ska erbjuda, hur den ser ut och vilka specifikationer som är aktuella. Nu vill Samsung själva bidra till informationsflödet med några lagom subtila ledtrådar om vilka nya funktioner vi får se i S9. De gör det genom tre olika filmer på Youtube som Samsung Korea postat.

Alla filmer (se nedan) har samma dramaturgiska upplägg och den första visar en mängd snabbrörliga motiv. Den avslutas sedan med en filmsekvens i slow motion och siffran 9, vilket så klart antyder att Galaxy S9 får en utvecklad funktion för slow motion-filmning. Den andra filmen visar att kameran ska vara väldigt bra i mörker och den tredje att du ska kunna göra 3d-emojis så att du med hjälp av S9 kan skapa tecknade emojiversioner av ditt eget ansikte.