https://www.mobil.se/nyheter/xiaomichef-har-publicerat-bilder-pa-kommande-mi-9
566592
Nyheter
Pressbilder dök upp plötsligt och oväntat

Xiaomichef har publicerat bilder på kommande Mi 9

Xiaomichefen Xiang Wang har föregått händelserna en smula och publicerat officiella pressbilder på den kommande telefonmodellen Mi 9.

Så sent som igår konstaterade vi att det tycks ha blivit populärt bland smartphonetillverkarna att publicera uppgifter och bilder rörande kommande enheter redan innan offentliggörandet. Och nu väljer även Xiaomi att göra just det. Det är en av företagets chefer – Xiang Wang – som har publicerat mängder av pressbilder på kommande Mi 9, som Xiaomi förväntas offentliggöra den 20 februari. Telefonen visas upp från alla möjliga vinklar på bilderna, och det framgår bland annat att telefonen får en trippelkamera på bakstycket och att den har en finish som för tankarna till Huaweis telefonmodeller P20 och Mate 20. 

Även foton publicerade

I samma veva har en annan Xiaomichef – Chuan Wang – bjussat på bilder tagna med kameran i Mi 9. Vi får bland annat se en bild på en plastblomma i dunkelt ljus och en inomhusbild av ett akvarium. Bilderna ser vid en första anblick riktigt bra ut, och de uppgifter som förekommit om att telefonen skulle ha en huvudsensor på 48 megapixlar kan säkerligen stämma. I övrigt förväntas telefonen bli en av de första som har Qualcomms nya Snapdragon 855-chipp under skalet, men facit på det får vi först nästa vecka. 

Ämnen