Stegräknarkopplad lampa

CES: Misfit släpper lampan Bolt

Steget efter att göra stegräknare och sömnanalysprodukter är lampor enligt Misfit, som nu lanserar LED-lampan Bolt.

Publicerad Uppdaterad

Misfit har gjort raketsuccé med sina stegräknare och har släppt såväl en bunt egna i regnbågens alla färger som en hel hög smycken med plats för stegräknaren och specialversioner för både Coca Cola och Victoria’s Secret.

Coca Cola Misfit Shine... för att en av de främsta kännetecknen för hälsa är färgad sockerdricka?

Nyligen släppte de Beddit, som är ett litet band du lägger under lakanet i sängen för att mäta hur du sover utan att behöva blanda in jobbiga armband och liknande.

Beddit på display

Steg tre efter det är det uppkopplade hemmet tydligen, eftersom de nu släppt lampan Bolt. Det är kanske inte så konstigt, då företagets VD själv tror att separata stegräknare inom en snar framtid kommer ha konkurrerats ut av smarta telefoner med tekniken inbyggd. Därmed inte sagt att de inte pratar med varandra.

Lamporna styrs med Bluetooth direkt via mobilen och går att ställa i ”miljontals olika färgkombinationer”. Du kan sätta dem i en lampa vid sängen och använda dem som uppvakningsljus (vilket är ett bra komplement till Beddit) och via telefonen ska du även kunna kontrollera lampan med hjälp av din Misfit Shine-stegräknare. Kontrollen blir så klart av det enklare slaget, men det kan ibland vara smidigare att bara peta på stegräknaren för att tända lampan istället för att hala upp mobilen och leta rätt på appen.