https://www.mobil.se/nyheter/misfit-i-samarbete-med-victorias-secret
557792
Nyheter
Rosa såklart

Misfit i samarbete med Victorias Secret

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Misfit-vic01.jpg?itok=Ip4Pq0mY', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Misfit-vic01.jpg?itok=eYon49BR', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Misfit-vic01.jpg', w: 1300, h: 812, title: ' ' },]
Fitnessfolket på Misfit Wearables slår sig ihop med underklädeskedjan Victoria’s Secret för en specialutgåva.


Misfit Shine
är en mångsidig liten stegräknare med formen av ett litet mynt. Istället för display har du en bunt lysdioder som talar om hur du rört dig under dagen, medan resten visas i tillhörande app. Utöver att själva ha släppt en uppsjö olika armband, tröjor strumpor och liknande som passar Shine har företaget inte varit främmande för olika specialversioner tidigare, bland annat i partnerskap med Coca Cola. En stor fördel med det enkla utförandet är att klockbatteriet som sitter i håller för uppåt ett års användning utan att behöva bytas ut.


Nu har de utannonserat ännu ett samarbete, som innebär en rosafärgad Shine i samarbete med underklädeskedjan Victoria’s Secret. Givetvis är det ett sätt att försöka bredda målgruppen, som i övrigt känns någorlunda mansinriktad på företagets sajt. Den rosa utgåvan kommer inte att säljas av Misfit själva utan via Victoria’s Secret i både deras butiker och på webben (hur man hittar något alls på sajten verkar dock vara hemligheten som namnet anspelar på, så ni får bara en länk till själva sidan). Inget pris har nämnts i sammanhanget, men det lär inte vara långt ifrån de 100 dollar som originalet kostar (som finns i typ alla färger utom rosa). Precis som med alla stegräknare från Misfit synkar den med såväl Iphone som Android och Windows Phone.

Givetvis passar Misfit på att tipsa om halsbandet Bloom till den rosa manicken. 80 dollar tar de för den på sin egen sajt, vilket är nästan lika mycket som stegräknaren i sig.

Relaterade artiklar