1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsung-avslojade-kommande-modell-av-misstag
570313
Nyheter
falskt
Ny mellanklass

Samsung avslöjade kommande modell av misstag

● BILDSPEL Den nyligen lanserade Galaxy Quantum 2.
Via sin sida för säkerhetsuppdateringar har Samsung råkat avslöja en kommande mellanklassmodell, Galaxy A82 5G. Även om det inte finns några specifikationer sägs den baseras på en redan släppt modell på den Sydkoereanska marknaden.

Via sin sida för säkerhetsuppdateringar har Samsung råkat avslöja en kommande telefon som ännu inte lanserats, Galaxy A82 5G. Telefonen är listad bland de modeller som, likt Galaxy A72, kommer att få säkerhetsuppdateringar varje kvartal. Det tros att den kommande A82 5G kommer att baseras på den nyligen lanserade Galaxy Quantum 2 som släpptes i Sydkorea, ett rykte som infann sig redan innan Quantum 2 lanserats officiellt i Sydkorea. 

Om det ryktet stämmer kommer A82 5G att drivas av ett äldre Snapdragon 855 Plus, något som till viss del kanske kompenseras av att den har en 6,7-tums Amoled-skärm med QHD+-upplösning och 120 Hz uppdateringsfrekvens. Kameramässigt kommer den då att vara utrustad med en 64 megapixels huvudsensor, en 12 megapixels vidvinkel och en fem megapixels makrosensor. Quantum 2 har ett 4500 mAh-batteri som dessutom har stöd för 25W snabbladdning.

Om det hela stämmer så kan vi nog förvänta oss att Galaxy A82 5G kommer inom de närmsta veckorna.

Källa