Annons

Ingen Pro men en Ultra?

Xiaomi Mi 11 Ultra med skärm på baksidan läckt

Youtuber avslöjar Ultra-version av Xiaomi Mi 11.

Publicerad Uppdaterad

Medan allt officiellt fokus för tillfället ligger på Xiamis Mi 11 så har det inte sagt något om en Ultra-version av Mi 11. Fram tills nu. I en video som i efterhand har raderats, avslöjar youtubern Tech Buff PH en ingående genomgång av vad som sägs vara Xiaomi Mi 11 Ultra. En av de noterbara detaljerna är den stora kamerasektionen på telefonens baksida som utöver kamerasensorer även innehåller en liten extra skärm, troligtvis bland annat avsedd för porträttfotografering med bakre kameran.

Kamerorna på baksidan påstås bestå av en primär kamera på 50 MP kompletterad med en 48 MP ultravidvinkel och en 48 MP periskopkamera med 120x digital zoom.

Telefonen ska innehålla ett batteri på 5000 mAh med 67W laddning både med sladd och sladdlöst, samt 10W omvänd trådlös laddning så att telefonen kan användas för att ladda andra enheter.

Enligt läckan kommer telefonen dessutom att bli den första Xiaomi-telefonen med en officiell IP68-klassificering, vilket i så fall blir ett stort steg upp från tidigare "skvättskyddade" telefoner.

Telefonen lär använda en Snapdragon 888 systemkrets, en 6,67 tum stor oled-skärm med wqhd+-upplösning och 120 Hz uppdateringsfrekvens. Högtalarna ska vara gjorda i samarbete med Harman Kardon.

Det har länge spekulerats i att Xiaomi har arbetat med ett riktgit flaggskepp som en del i Mi 11-familjen, men vi väntar fortfarande på ett officiellt avslöjande.

Källa