Förbättrad kamerafunktionalitet

Nokia Lumia 920 har fått uppdatering

Nokia har precis släppt en ny programversion till flaggskeppet Nokia Lumia 920. Bland nyheterna märks förbättringar av sms, batterinivå och blåtandsprestanda.

Publicerad Uppdaterad

I mitten av december 2012 släpptes Windows Phone 8-uppdatering ("Portico") till Nokia Lumia 920- och Nokia Lumia 820-användare i USA. Samma uppdatering har nu gått ut till nått svenska Lumia 920-enheter.

Enligt Nokia innehåller den nya programversionen - SW 1232.5951.1249.10xx - ett flertal nyheter. Bland annat har Messaging-appen för SMS och MMS förbättrats. Nu kan du spara utkast, redigera vidarebefordrade MMS, välja flera mottagare på en gång och svara på samtal med ett SMS.

Men det är inte allt. Även prestanda, ljudkvalitet och anslutningsstabilitet för telefonens blåtand har förbättrats. Uppdateringen har även betydelse för kameran på Lumia 920, då man funktionalitet, hastighet och stabilitet har förändrats till det bättre, skriver Nokia. Programversionen innefattar likaså förbättringar i fråga om telefonens batterinivå.

Så installerar du uppdateringen

För att kunna installera den nya programversionen på din Nokia Lumia 920 behöver du en internetanslutning. Wi-fi-anslutning är att rekommendera för att hålla ned eventuella datatrafikskostnader.

Du påbörjar själva installationen av den nya programversionen genom att klicka på aviseringen för uppdateringen, och sedan följa instruktionerna som visas på skärmen.

Själva uppdateringen kan ta upp till 30 minuter, och du har ingen möjlighet att använda telefonen under installeringsprocessen. 

Har du uppdaterat din Nokia Lumia 920? Lämna gärna en kommentar!

Källa