Smarta hemmet

 • Fitbit Charge 2 är väldigt behändig när det kommer till att hålla koll på din träning men förväntade dig inte att det är en ”smartklocka”.

 • Tile är en liten Bluetooth-tracker som ska hjälpa dig att hålla reda på nycklarna eller luren.

 • Det verkar som om Tomtom har svaret på vad som är nästa steg för stegräknarna.

Galaxy Xcover

Samsungs tåliga kommer i november

Nu har Samsung gått ut med en prisuppgift och tidpunkt för säljstart på den svenska marknaden för den tåliga Android-mobilen Galaxy Xcover.

Publicerad:

11 aug 2011 - 09:15

Uppdaterad:

11 aug 2011 - 09:15

Samsung planerar att börja säljas Galaxy Xcover i Sverige under november. Det innebär sannolikt att den kommer ut på marknaden en tid efter att Sony Ericsson har börjat sälja den konkurrerande modellen Active.

Priset för Galaxy Xcover kommer att hamna på cirka 2800 kronor, vilket gör att de båda modellerna även hamnar i samma prisklass. 

Samsung uppger att Xcover ska uppfylla kraven för IP-klass 67. Den första siffran anger att smuts eller andra små partiklar inte ska kunna tränga in i telefonen och den andra siffran betyder att telefonen ska kunna vara nedsänkt i vatten på en meters djup under 30 minuter.

Glaset i skärmen ska vara både repskyddat och tåla stötar bättre än andra telefoner. Enligt Samsung är glaset "fyra till fem gånger starkare än vanligt glas".

Android-versionen är 2.3 och den kombineras med Samsung eget gränssnitt Touchwiz. Bland de förinstallerade apparna kan nämnas Thinkfree Office och en app för fm-radio. Telefonen har en 3,2 megapixel-kamera med led-blixt. 

Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Ios - senaste testet

Nya surfplattor

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 
 • Tips & tricks

  Dagens toppmodeller har många funktioner, ja så många att det är svårt att hålla reda på alla. Här tipsar vi om smarta funktioner i LG G4, men många av dem finns även i äldre och billigare LG-mobiler.

  26 apr 2016 - 12:00
 • Tips & Tricks

  Vill kidsen spela spel på din mobil eller platta? Om du har en Android-enhet är det faktiskt väldigt enkelt att se till så att de inte råkar göra några dumheter. Vi tipsar även om hur du gör till Ios och Windows Phone.

  27 jan 2016 - 12:01
 • Matiga tips

  Ofta tittar vi på allmänna tips och tricks för ett system eller annat. Idag zoomar vi in på några specialfunktioner som kan hittas i Huaweis telefoner.

  18 nov 2015 - 11:51

Mest kommenterat

Senaste testet

Hetaste apparna

Senaste apptestet

Hetaste tillbehöret

 • Precis som du vill ha Android

  Med hemskärmsappar, så kallade launchers, kan du anpassa din Android så att den ser ut och beter sig precis som du vill ha den.

  22 aug 2014 - 11:31
 • Tips och tricks

  Offlinekartor i Apple Maps, låna böcker i mobilen, hur du fixar biljetterna till Passbook och lite batterispartips är vad vi har att lära dig som Ios-användare idag.

  11 jul 2014 - 11:46
 • Tips & tricks

  Eftersom Apple själva har kontrollen över telefoner och datorer och då både programmen och hårdvaran har de stora möjligheter att få prylarna att fungera bra ihop. Säger de själva i alla fall. Vi kollar in vad din Iphone och din Mac kan göra tillsammans.

  9 jul 2014 - 11:00

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!