https://www.mobil.se/appar/kivra-digitala-brevladan-nu-battre-i-iphone
565236
Apptips

Kivra: Digitala brevlådan nu bättre i Iphone

Ios-versionen av Kivra har fått sig ett rejält ansiktslyft.

Kivra är en tjänst som nästan en fjärdedel av alla svenskar använder. Den fungerar som en digital brevlåda, där du får brev från anslutna organisationer och företag i stället för att få dem hem i brevlådan, och du sparar därmed på pappershanteringen. Kivra garanterar att det hela ska vara mer tillförlitligt än e-post. Får du fakturor via Kivra kan du dessutom betala dem via deras tjänst.

Kivra har dock fått en hel del skäll för att appen lämnar en del i övrigt att önska. Till exempel har det inte gått att spara ner inkomna dokument på något vis. Ios-appen har det inte direkt lysande snittbetyget 3 av 5.

Nu blir det förhoppningsvis mindre klagomål i och med att Kivra har lanserat en helt ny version av sin app till Ios, som till skillnad från tidigare är utvecklad specifikt för systemet. I den nya versionen finns det stöd för att skriva ut, spara ned och dela dokument med andra appar. Själva designen har också uppdaterats, och du kan nu till exempel svepa åt höger eller vänster för att radera eller arkivera inkomna brev. Presentationen av PDF-dokument har också förbättrats.

Ämnen

 • Kivra

  Operativsystem:
  Ios
  Version (Ios):
  3.0
  Utvecklare:
  Kivra
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  7/10