Sannolikt Nokia 7.1 som ska visas upp

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut.

Publicerad Uppdaterad

Om man får tro de senaste obekräftade uppgifterna så lär vi inte få se någon Nokia 9 under 2018. Telefonen ska vara uppskjuten och aktuell för lansering tidigast i samband med Mobile World Congress i Barcelona. Men någonting har HMD Global uppenbarligen på gång, i alla fall. För nu har man börjat skicka ut inbjudningar till ett lanseringsevent i London den 4 oktober. Det är förstås inte helt omöjligt att det handlar om Nokia 9, men det är mer sannolikt en global lansering av Nokia 7.1 Plus som står på lut. 

”Nytt tillskott”

Den inbjudan som skickats ut bjuder på väldigt knapphändig information. Det enda som egentligen framgår är att det handlar om ”det senaste tillskottet till Nokia-familjen med smartphones”. Om det är Nokia 7.1 Plus som offentliggörs så lär det handla om en enhet med Snapdragon 710-chipp, 6 GB arbetsminne och dubbelkamera på bakstycket. 

Källa