Läs testet

Smarta hemmet

Felmeddelande

  • Notice: Undefined index: menu-business-menu i menu_block_view() (rad 486 av /var/www/drupal/modules/menu/menu.module).
  • Notice: Undefined index: menu-business-menu i menu_block_view() (rad 486 av /var/www/drupal/modules/menu/menu.module).
Rekord

En miljard appar under julveckan

Under veckan mellan jul och nyår laddade Android- och iOS-användare ner över än en miljard appar, enligt ett analysföretag.

Publicerad:

4 jan 2012 - 07:53

Uppdaterad:

4 jan 2012 - 07:53

Förutom att ovanligt smartphones packades upp ur julklappspaketen innebar veckan mellan jul och nyår också en ny rekordnotering för antalet nedladdaningar av appar. Enligt analysföretaget Flurry laddade användare i olika länder tillsammans ner 1,2 miljarder appar. Eftersom undersökningen är internationella så har man valt att titta på en 7-dagars-period med start på juldagen.

1,2 miljarder appar på en vecka uppges vara den högsta noteringen någonsin och är cirka 60 procent fler nedladdningar än vad som görs under en normal vecka.

Användare i USA stod för den största andelen av nedladdningarna med 509 miljoner, vilket motsvarar cirka 42 procent. Näst störst andel stod Kina för med 99 miljoner och därefter placerade sig Storbritannien med 81 miljoner nedladdningar.

Analytikerna på Flurry förväntar sig att utvecklingen kommer att hålla i sig och att veckor då det laddas ner mer än 1 miljard appar kommer att vara vanligt förekommande under det här året.

Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Ios - senaste testet

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 

Mest kommenterat

Hetaste apparna

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!