10 000 medlemmar på Mobilforum

Mobils systersajt Mobilforum har nu passerat 10 000 medlemmar. Mobilforum är en mötesplats för mobilintresserade och ett bra ställe att få kunniga råd och hjälp i mobilfrågor.

Publicerad:

29 apr 2008 - 18:39

Uppdaterad:

29 apr 2008 - 18:39

Under dagen registrerade sig den 10 000:e medlemmen på mobil.se:s systerwebbplats Mobilforum.

- Det är naturligtvis jättekul. Det känns som något av en milstolpe att vi nått 10 000 medlemmar. Jag minns när vi började registrera medlemmar, och hade kanske 10-20 stycken. Jag kommer ihåg hur kul vi tyckte att det var när vi nådde 100 medlemmar, berättar Daniel Johansson, forumredaktör för Mobilforum.

På Mobilforum kan man ställa frågor om allt som har med mobiltelefoner att göra och få kunniga svar. Man kan också hitta fakta om mobiltelefonerna, skriva egna användarrecensioner och köpa och sälja begagnade telefoner på Torget.

- Vi kan också se en mycket hög aktivitetsnivå, folk nyttjar möjligheterna att dela med sig åsikter om sina mobiler och sälja begagnade mobiler, säger Daniel Johansson.

- I forumet kan man se att det är hög aktivitet i diskussionstrådarna, men framför allt imponeras jag av kunskapsnivån och kvalitén på diskussionen, fortsätter han.

Mobilforum kommer att fortsätta att utveckla funktionaliteten på webbsajten. Ett exempel på kommande funktion är möjligheten att skicka personliga meddelanden mellan medlemmar.

- Det är kul att så många medlemmar hör av sig med önskemål om hur man kan förbättra Mobilforum, tycker Daniel Johansson.

Den 10 000 medlemmen kommer att få en årsprenumeration på tidningen Mobil som pris.

Mobilforum hittar du på www.mobilforum.se.

.

.

 

.