ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Asus nya värsting har 256 gigabyte i minne

Den taiwanesiska tillverkaren har precis lanserat en specialversion av ZenFone 2 för användare med STORA krav på minneskapaciteten.

Publicerad Uppdaterad

Under CES-mässan i början av året passade Mobil:s Daniel Hessel på att titta närmare på Asus nya telefon ZenFone 2.

Nu kommer telefonen snart till Brasilien, och i och med det ger Asus även ut en specialmodell , kallad ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Asus spar inte på krutet när det gäller den nya lyxmodellen utan har gett den ett lagringsminne på hela 256 gigabyte. Det kan jämföras med konkurrenterna Samsung Galaxy S6 och Iphone 6, både med ett minne på maximalt 128 gigabyte.

Förutom monsterminnet och ett skal med en diamantinspirerad form är Deluxe Special Edition-telefonen mer eller mindre identisk med ZenFone 2. Det innebär att telefonen har en 5,5-tums IPS-skärm med full hd-uppslösning, en 64-bitars Atom-processor (2,5GHz), 4G och 4 gigabyte i ram-minne. Kamerorna på bak- och framsidan är på 13, respektive 5 megapilxlar.

ZenFone 2 har dessutom plats för minneskort, men om det samma gäller även för lyxmodellen framgår inte i Asus pressmeddelande.

Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition släpps i Brasilien inom kort, men i nuläget är det oklart om och i så fall när den kommer till Sverige.

Källa