Annons

Nästa generation

Dummy av nästa Moto G läckt

En läckt bild på en dummy av Motorolas nästa generations Moto G sägs visa vissa av telefonens egenskaper.

Publicerad Uppdaterad

Tredje generationens Moto G har visat sig i två tidigare läckor som har publicerats på Mobil, inkluderat en läcka som sades visa baksidorna till fyra kommande telefoner från tillverkaren. Nu har en ny läcka släppts till Mobilesyrup som visar upp dummyversioner för butiksskyltning. Den här gången stämmer designen till stor del överens med båda designerna. Ett undantag ligger i en sensor bredvid den främre kameran som synts i en av de tidigare läckorna men som inte finns i den här dummyversionen.

På framsidan av den påstådda dummyn syns en dekal som ska visa information om telefonens hårdvara. Bland annat ska telefonen ha en fyrkärnig Snapdragon 410-processor på 1,4 GHz, 1 GB RAM, en 5 tum stor skärm på 720 pixel och ett batteri på 2 470 mAh. Den bakre kameran ska ha 13 megapixel medan den främre tycks få 5 megapixel, samma upplösning som den främre kameran på Galaxy S6. Telefonen ska även ha en IP-ranking på IPx7, vilket betyder att den ska tåla regn, fuktighet, men inte ett regelrätt bad.

Kamerorna har fått sig den största uppdateringen. Föregående modellen hade en bakre kamera på 8 megapixel och en främre på 5 megapixel. Vad detta betyder för bildkvaliteten hänger dock på vilken sorts fotolins som används i telefonen. Även batteriet har uppgraderats. Förra årets modell hade endast 2070 mAh och den siffran har ökat med nästan 20 procent. I övrigt blir det ett Snapdragon 410 istället för ett 400, vilket innebär stöd för 64-bitar som bör ge något bättre prestanda än föregångaren. Stämmer uppgifterna ser det alltså ut som att det främst blir bättre batteritid och bättre kamera i nästa modell.