Annons

Moto G 2015

Läckta bilder på Motorolas nästa lur

De två läckta bilderna. En av de läckta bilderna från tidigare i år.

Glasklara bilder på Motorolas nästa budgetlur har läckt.

Publicerad Uppdaterad

Det har kommit och gått en del rykten om nästa Moto G tidigare i år, men nu har ett gäng mycket tydliga bilder dykt upp som ska föreställa telefonen. Även om alla läckor och rykten bör tas med en matsked salt så talar kvaliteten i de här bilderna för en riktig läcka.

Bilderna kommer från en anonym källa till Techno Buffalo som tyvärr inte kunde gå in på detaljer om hårdvaran. Just det har en del rykten florerat kring sedan tidigare. Hårdvaran som driver telefonen ska enligt ryktena vara en Qualcomm Snapdragon 410, 1 GB RAM och 8GB internminne. Annars finner vi en 720 pixel skärm, en 13 MP kamera och en främre kamera på 5 MP. Modellen ska också stödja LTE.

Designmässigt så finns det skillnader mot föregångaren, men då främst på baksidan. Istället för tre cirklar i en lodrät linje ser vi här en kamera med en blixt precis nedanför, själva märket ligger i metallremsan längst ner. Även framsidan ser lite annorlunda ut med någon form av extra sensor bredvid den främre kameran.

Motorola förväntas hålla traditionen och släppa Moto G 2015 till försäljning i september, i enlighet med förra året. Första modellen släpptes i November 2013.

En av de läckta bilderna från tidigare i år.