Lumia 730 med Debian Red-uppdatering

Microsofts selfiemobil dyker upp på bild

Foto: WP Central

Här är Microsofts uppföljare till Lumia 720.

Publicerad Uppdaterad

Microsoft tros ha planer på att utöka Lumia-familjen med två nya Windows Phone-telefoner inom kort. Redan i slutet av juli ska Microsofts mobilchef Stephen Elop internt ha visat upp två nya modeller under kodnamnen Superman och Tesla. Den förstnämnda telefonen, vilken tros komma lanseras under namnet Lumia 730, har nu dykt upp på bilder hos WP Central.

Telefonen på bilderna uppges vara en uppföljare till Lumia 720, mellanklassmobilen som släpptes förra sommaren. Enligt tidigare rykten om telefonen kommer skärmen på den att vara större än på föregångaren, utökad från 4,3 till 4,7 tum. Upplösningen på skärmen har också blivit höge och anges till 1280 x 720 punkter, att jämföra med 800 x 480 punkter på den tidigare modellen.

Utmärkande för Lumia 730-enheten, vars specifikationer i övrigt är okända ännu, är också att den ska vara försedd med en frontkamera på 5 megapixel. Av bilderna som WP kommit över framgår också att enheten kommer vara försedd med en ny firmware-uppdatering med namnet Lumia Debian Red.

Källa