Släpps utanför USA trots allt

Motorola Droid Turbo 2 blir Moto X Force i Europa

[UPPDATERAD] Motorolas Droid-serie är reserverad för den amerikanska operatören Verizon, men nu lanseras telefonen under annat namn även i Europa.

Publicerad Uppdaterad

När Motorola lanserade Droid Turbo 2 var det inte utan att vi tyckte det var lite synd att den var reserverad för den amerikanska operatören Verizon. Med en 5,4-tums amoled-skärm med en ny okrossbar teknik, 2560 x 1440 pixel, chipsetet Snapdragon 810 och inte minst ett 3760 mAh stort batteri lät det som en genuint intressant telefon.

Därför är det glädjande att Motorola nu även släpper en europeisk variant, kallad Moto x Force. Den ser ut att bli identisk med Droid Turbo 2 sånär som på mobilfrekvenserna, inklusive 21-megapixelkamera och 32 eller 64 GB internminne plus minneskortplats.

- Hittills har vi enbart annonserat tillgänglighet för Moto X Force på ett fåtal utvalda marknader. För Sverige kan vi i dagsläget inte meddela när Moto X Force blir tillgänglig, men återkommer så fort vi vet mer, säger Joakim Liljedahl på Motorola på frågan om mobilen kommer till Sverige.

Källa