Årets mest hajpade Ios-app?

Nu har 1 miljon användare fått Mailbox

Gmail-alternativet Mailbox skapade en hausse utan dess like när man införde ett kösystem för nyfikna Iphoneanvändare. Nu har man släppt in 1 miljon användare till tjänsten - och uppdaterat appen med nya funktioner.

Publicerad Uppdaterad

Med appen Mailbox lovade utvecklarna Orchestra att du ska kunna få bättre ordning på din Gmail-inkorg. För att hjälpa dig med just detta har en appen bland annat en slags "snooz"-funktion som gör det möjligt att lägga till inkomna mejl i en "att läsa senare"-lista genom att hålla fingret över det.

Mailbox fick snabbt stor uppmärksamhet när appen släpptes, och det var inte enbart på grund av smarta funktioner. Istället kom mycket av snacket om tjänsten att handla om det kösystem som Orchestra hade infört. I grund och botten handlade det som ett slags inbjudningssystem där du kunde se hur många användare som stod före dig i kö för att få sin Mailbox-inkorg.

Nu - drygt sex veckor senare - uppger Mailbox i ett blogginlägg att man har släppt i en (1) miljoner användare till tjänsten. Sedan dess har även Orchestra blivit uppköpta av välkända molnlagringstjänsten Dropbox.

Själva Mailbox-appen har också fått en uppdatering. Nytt är en funktion som gör det möjligt att skaka på telefonen för att ångra. Man har också genomfört vissa förbättringar gällande prestanda, gränssnitt och buggfixar.

Mobils Erik Mörner testade den första iterationen av Mailbox, och ni som är intresserade av hur bra appen är hittar hans recension här.

Mailbox för Iphone finns att ladda ner via App Store (gratis). I nuläget har tjänsten endast stöd för Gmail, men Orchestra lovar att man "inom kort" även ska kunna anslutna andra mejlplattormar till tjänsten.

Källa