Dök upp i Antutu:s databas

Nya detaljer avslöjar mer om LG:s nästa surfplattor

Nya G Pad-plattorna ser ut att hamna i budget- eller mellanklassegmentet, visar uppgifter från Antutu.

Publicerad Uppdaterad

För en tid sedan meddelade LG att satsningen på surfplattor ska fortsätta med tre nya modeller i G Pad-serien.

LG var dock mycket sparsamma med information om de nya plattorna - det enda vi egentligen fick veta är hur stora skärmarna kommer att bli (7, 8 och 10 tum). Detaljer om specifikationer, lanseringsplaner och pris håller LG för sig själva.

Men nu kommer nya uppgifter som kastar lite mer ljus över vad vi har att vänta när det gäller LG:s kommande plattor. En ny enhet med namnet LG V400 har upptäckts i benchmarkprogrammet Antutu:s databas.   
Enligt databasloggen kommer den nya enheten att ha en skärmupplösning på 1280 x 800 bildpunkter, en Snapdragon 400-systemprocessor (1,2GHz) med grafikkretsen Adreno 350, 1 Gbyte i arbetsminne och 8 Gbyte i lagringsutrymme.

LG V400 ska även ha en bakre kamera med kapacitet på 3,2 megapixel, samt en kompletterande videosamtalskamera på 1,2 megapixel. Slutligen uppges det att plattan drivs med Android 4.4.2, även känt som KitKat.

Viktigt att poängtera är att vi ännu inte vet vilket av de tre plattorna som loggen syftar på. Men uppgifterna skriker hur som helst knappast topprestanda - och det verkar som LG har sikte på budget- eller mellanklasssegmentet när det gäller sina nya G Pad-plattor.

Källa