Samsungs kommande flaggskepp

Så ser Galaxy S4 ut på insidan

Nyfiken på vad som finns på insidan av Samsungs efterlängtade Galaxy S 4? Sajten TechnoBuffalo har skruvat upp skalet och tagit en koll på telefonens komponenter.

Publicerad Uppdaterad

Samsungs nya tronarvinge Galaxy S4 lanserades under buller och bång på ett stort pressjippo i New York i mars

Läs mer: 5 saker vi gillar med Samsung Galaxy S4

Sajten TechnoBuffalo har publicerat ett videoklipp där man gör en så kallad teardown av Galaxy S4. I klippet får vi se hur bakstycket på telefonen skruvas bort för att bland annat visa upp telefonens komponenter. Bland att får vi stifta en snabb bekantskap med modulen för 13-megapixelskamera, den fyrkärniga Snapdragon-processorkretsen från Qualcomm, samt telefonens plats för mikroSD-minneskortet. 

Enligt TechnoBuffalo ska det vara förvånansvärt enkelt att byta ut mindre komponenter (exempelvis mikroUSB-laddningsporten, simkorts-platsen och kameramodulen) till Samsung Galaxy S4. 

Läs mer:  Mobil svarar på läsarnas frågor om Galaxy S4

Telefonens full hd-skärm uppges dock vara avsevärt mycket svårare att byta ut än på andra Samsungenheter som Galaxy Note 2 och Galaxy S3. 

TechnoBuffalo tillåter inte att man bäddar in S4-videoklippet på andra webbsidor, men det går att beskåda på deras sajt.

Källa