Ios 9.3.2 – Ios 10 på väg

Uppdatering fixar Iphone-problem

Apple har släppt en uppdatering av Ios, version 9.3.2 för att lösa vissa problem.

Publicerad Uppdaterad

I uppdateringen till Ios 9.3.2 åtgärdas flera buggar och säkerhetsproblem och uppdateringen finns nu gratis att ladda ner. Du gör det antingen via Itunes i datorn eller direkt i din Iphone eller Ipad när den är laddad och ansluten till ett wlan.

Bland de åtgärder som Apple nämner finns förbättrad ljudkvalitet på vissa tillbehör som kopplas till Iphone SE via bluetooth, förbättringar i ordboken och buggfixar när man använder funktionen Voiceover.

Det handlar alltså om en liten uppdatering rent funktionsmässigt. Nästa större uppdatering av Ios väntar vi oss få se under Apples utvecklarkonferens den 13 juni där Ios 10 förmodligen visas upp. Ryktet säger att Ios 10 bland annat ska få en helt omgjord Apple Music-app, en egen Homekit-app för smarta prylar i hemmet och uppdateringar av Bilder-appen och betaltjänsten Apple Pay som dock inte lanserats i Sverige ännu.

Apples senaste produktlansering är Iphone SE som vi nyligen testade och någon ny produktlansering väntas inte under WWDC-konferensen i San Francisco. Där brukar Apple istället fokusera på mjukvaran i klockor, telefoner, Apple TV, surfplattor och datorer eftersom besökarna där är just mjukvaruutvecklare som arbetar med att göra appar för Apples olika produkter.