Annons

Lansering eller säljstart

ZTE: Avancerad spelmobil på torsdag

ZTE twittrande om en spelmobil som ska dyka upp nästa vecka kan tolkas på flera sätt.

Publicerad Uppdaterad

Tidigare i veckan fick HTC en del uppmärksamhet sedan en representant för tillverkaren i Storbritannien gjort ett uttalande om att man hade en uppföljare till surfplattan Flyer på gång. 

Kanske vill ZTE skapa liknande uppmärksamhet genom att låta sitt lokala kontor i Storbritannien twittra om "en av de mest avancerade, smarta spelmobilerna".

Telefonen ska man kunna lägga vantarna på redan på torsdag i nästa vecka. Men det är oklart om man då kommer att visa uppp en produkt som intresserade får tillfälle att känna på eller om det handlar om en produkt som man planerar att börja sälja i slutet av nästa vecka.

Om det inte handlar om en lansering och demonstration av en kommande produkt så kan det handla om Android-mobilen Era. Den visades upp på Mobile World-mässan i februari i år och beskrevs som en kraftfull mobil som bland annat var särskilt lämpad för spel.

Era har en skärm med storleken 4,3 tum skärm och upplösningen 960x540 pixlar. Operativsystemet är Android 4.0 och under skalet finns en Tegra 3-processor med fyra kärnor.