Allt innehåll på sidan är sponsrat material
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/advertorials/8-heta-julklappstips-till-mobiltokiga
562543
The Mobile Store

8 heta julklappstips till mobiltokiga

Har du en vän eller bekant som alltid sitter med näsan ner i sin Iphone? Vi listar de bästa julklappstipsen för mobiltokiga apple-fans.

Nu börjar det bli hög tid att fylla på med julklappar under granen. Med tanke på att var och varannan insett nyttan med att alltid ha nära tillgång till sin mobiltelefon, är mobiltillbehör ofta en uppskattad present. I den här artikeln tar vi en titt på 8 heta tillbehör till Iphone.

För den aktiva
Det må vara kallt ute men många vågar sig ändå ut för att röra på sig. Ett smart julklappstips är då ett så kallat sportarmband. Mobilen stoppas i en plastficka som fästs runt armen med ett skönt band. På så vis får du lätt tag på mobiltelefonen för att ändra låt eller kolla ett sms. Ett annat julklappstips i den här kategorin är träningsarmbandet som synkar med din Iphone och sparar dina värden, exempelvis Fitbit eller Vivofit.

För den självmedvetna
Selfie sticken är här för att stanna. Antingen i form av en simpel arm som förlänger avståndet mellan ansiktet och telefonen, eller mer avancerade varianter där användaren kan fotografera med hjälp av en knapp på själva armen (bluetoothutlösare). Perfekt verktyg för den som gillar att ta selfies och groupies.

För spelentusiasten
Virtual Reality är just nu den hetaste potatisen inom spelvärlden. Att uppleva att du är mitt i spelmiljön förstärker spelupplevelsen enormt. Ett VR-headset är egentligen det enda som behövs för att komma igång, och har dessutom blivit utsett till årets julklapp av handeln. Det finns flera olika varianter och de behöver absolut inte kosta skjortan. Kolla här!

För friluftsmänniskan
Touchvantar är en klart underskattad gåva nu när det är kallt. Vem vill ta av sig vantarna varje gång de ska läsa ett sms, byta låt eller svara på ett samtal? Med mobilvantar slipper du det eftersom fingertopparna är gjorda av ett material som fungerar ihop med pekskärmen.

För musikgalningen
Utbudet av hörlurar är gigantiskt. Olika färger, former, modeller - slutna, öppna, små, stora - vattentåliga, trådade eller trådlösa. I den här julklappskategorin finns det något som passar alla. Eller varför inte köpa till ett par minihögtalare till vännens Iphone? MOXO har en svävande, magnetisk variant som lär uppskattas av mottagaren.

För den som alltid har fullt upp
Med en mobilpenna går det snabbt att anteckna kom ihåg-listor, surfa på nätet eller skriva sms. Idag finns det pennor du kan koppla till din iphone, både trådade och trådlösa, som ger en ergonomisk och precisionssäker touch. Dessutom håller pennan skärmen fri från fingeravtryck.

För småbarnsföräldern
Ett ständigt problem för småbarnsföräldrar är batteribrist. När det väl är dags att ringa ett samtal är batteriet nästan dött för att ungarna har lånat mobilen för att spela spel, titta på film eller lyssna på musik. En powerbank är därför en perfekt julklapp till en mamma eller pappa. Lofter har dessutom roligt designade varianter som även passar barnen.

För filmnörden
Mobilhållaren är en oumbärlig vän till de som gillar att kolla på Youtube och olika filmtjänster. Att slippa sitta och hålla i mobilen är guld värt. Många förknippar mobilhållaren med mobilen, och visst finns det smarta sådana modeller men det finns även bra varianter tänkta att användas i hemmiljö och när du är på språng - till exempel de slimmade plånboksfodralen som kan vikas så att mobiltelefonen blir stående på långsidan. 

Publicerad: 19 dec 2016 - 09:30