Prisuppgifter från operatörer

Galaxy S 4: Svenska prisuppgifter

I natt avtäcktes Samsung Galaxy S 4 i New York. Nu har flera svenska operatörer gått ut med rekommenderat pris - och preliminärt släppdatum.

Publicerad Uppdaterad

Samsung blåste i den stora trumpeten när nya Samsung Galaxy S 4 lanserades i natt svenskt tid. Mobil befann sig på plats i Radio City music hall i New York, och ni kan läsa vår direktrapportering här, samt ta del av första intryck av Samsungs nya toppmodell - och kolla in webb-tv på telefonen.

Flera av de svenska operatörerna var på hugget direkt, och har nu presenterat olika kampanjsidor där man kan förbeställa Samsung Galaxy S 4.

Läs mer: Galaxy S 4 - Så ser den ut

Telia kallar nya Galaxy S 4 för "en vän som berikar ditt liv". Man anger att den rykande heta telefonen ska få ett kontantpris på 6 295 kronor, och att preliminär leverans är beräknad till 26 april.

Operatören Tre har också gått ut med information om att Samsung Galaxy ska få ett kontantpris på 6 295 kronor, och att telefonen kommer att levereras inom sex till sju veckor, vilket innebär att den kan nå kunder i slutet av april som tidigast.

Läs mer: Ställ dina frågor om Samsung Galaxy S 4

Även Tele 2 har gått ut med prisinformation, och här ligger Galaxy S 4 på 6 295 kronor. Preliminär leverans beräknas till sex till åtta veckor från nu, och således kan telefonen landa hos kunderna någon gång i slutet av april, början av maj.

Telenor kommer att börja sälja Samsung Galaxy S4 i april - maj, och telefonen kommer även också här ha ett kontantpris på 6 295 kronor. Från och med 21 mars kommer det gå att förhandsbeställa S4:an från Telenors hemsida.