Annons

Med "Ubuntu Edition"

Meizu MX4 på MWC

Meizu har visat upp nya MX4, och en ”Ubuntu Edition” ska också visas på MWC.

Publicerad Uppdaterad

V ser läckor till höger och vänster men det finns även de som bestämmer sig för att släppa ut sitt material officiellt innan mässan faktiskt inleds. Meizu är en av dem. På twitter har de redan lagt ut den första officiella bilden på deras ubuntuvariant av MX4.

Andra mars står det på den främre skärmen. Klockan är satt på 18.30 med och ”33 minuter taltid” känns det som om vi kan förvänta oss en halvtimmes lång presentation under kvällen.

Android Authority säger sig ha fått uppgifterna om Meizu MX4 direkt från företaget. Meizu självt uttrycker stort självförtroende för produkten. ”A premium device for Ubuntu. Finally” står det i en bild föreställande mobilen på företagets Facebooksida

MX4 ska ha två gigabyte ram med en åttakärnig MediaTek MT6595 processor och en full-hd skärm på 5,36 tum lovar gott. Kameran ligger i topp på 20,7 megapixel men vilken bildkvalitet det innebär är svårt att avgöra utan att verkligen testat den. Om uppgifterna om hårdvaran för huvudprodukten även stämmer för ubuntuvarianten så skulle det vara ett välbehövligt tillskott till den något prestandafattiga ubuntumarknaden.