Ny version av Ios/Android-appen

Röstmeddelanden i Facebook Messenger

Facebook Messenger har släppts i en ny version som bland annat ger dig möjlighet att skicka röstmeddelanden till dina kompisar.

Publicerad Uppdaterad

Facebook Messengers senaste version för Android är stämplad 2.2.4 medan versionsnumret för Ios är 2.1. En gemensam nyhet för de båda versionerna är att det numera går att skicka röstmeddelanden till kompisarna via appen.

För att skicka ett röstmeddelade till en kompis så går du in på konversationen med kompisen du vill skicka meddelande till. Sedan trycker du på plusknappen till vänster om textrutan för att skriva in meddelanden. I den meny som då dyker upp väljer du ikonen Spela in röst. Sedan håller du in inspelningsknappen, talar in ditt meddelande och släpper sedan knappen för att skicka meddelandet. Det hela tycks fungera bra, men det synd att det inte går att lyssna igenom meddelandet själv innan det skickas till mottagaren. Det gäller att hålla tungan rätt i mun alltså.

Facebook har planer på att integrera appen med fullskalig VOIP-funktionalitet och enligt rapporter på nätet så kan kanadensiska användare av Ios-versionen av appen redan komma åt dessa funktioner.

Källa