Mobil frågar läsarna:

Vad hoppas ni på hos Samsung Galaxy S 4?

Denna datorgenererade bild påstås föreställa Samsungs uppföljare till populära Samsung Galaxy S 3. Foto: @evleaks

Den 14:e mars smäller det - då lanserar Samsung sin nya toppmodell. Vad har ni för läsare för förväntningar på Samsungs kommande prestandamodell?

Publicerad Uppdaterad

Det börjar dra ihop sig - under nästa vecka ska Samsung visa upp sin kommande flaggskeppsmodell på ett Unpacked-jippo i New York, USA.

Precis som tidigare år finns det en stor mängd rykten, spekulationer och förhandsinformation om vad Samsungs nya toppmodell ska bjuda på.

Uppgifter från fler källor pekar på att telefonen kommer ha en super amoled-skärm på 4,99 tum och full hd-upplösning. Det talas även om att Android 4.2 Jelly Bean ska finnas på luren när den släppas, att den ska ha en bakmonterad 13-megapixelskamera och ett lagringsminne på 16/32 gigabyte.

Nyligen publicerade Twitteranvänder @evleaks  - välkänd för sina läckor - två bilder på vad som påstås föreställa den nya Samsung Galaxy S 4.

Den ryske analytikern Eldar Murtazin, som hävdar att han redan har sett Samsungs hett eftertraktade lur, uppger att telefonen ska ha ett plastskal som liknar det vi finner hos föregångaren Samsung Galaxy S 3.

Men nu vi vill vända lite på mobilsteken,  och frågar iställer er läsare om vad ni har för förhoppningar. Vad vill ni se för funktioner hos Samsungs nya superlur?

Kommentarsfältet är ert!

Källa