https://www.mobil.se/nyheter/galaxy-s10-designen-p-st-s-vara-fastst-lld
565161
Infinity i oändlighet

Galaxy S10-designen påstås vara fastställd

Den som hade hoppats på en telefon med ett radikalt annorlunda utseende när Samsungs släpper nästa års Galaxy S-flaggskepp verkar hoppas förgäves. Enligt färska – dock ännu obekräftade – uppgifter ska designen nämligen redan vara spikad. Och den är bekant.

Galaxy S10 är fortfarande långt borta. S9 och S9 Plus känns fortfarande som nya telefoner, och att börja prata om S10 är näst intill respektlöst. Men dyker det upp intressanta rykten så gör det. Nu har källor till koreanska The Bell hävdat att Galaxy S10 kommer att se ut ungefär som Galaxy S8 och S9. Detta då det enligt dem ska vara spikat att telefonen får samma Infinity-display som Samsung lanserade med just Galaxy S8. Den som är bekant med designen inser att telefonen därmed också lär se ut som Galaxy S8 och S9, då skärmen utgör större delen av hela frontstycket. 

Ska ha större skärm

Det enda sättet som skärmen kommer att skilja sig på är enligt de nya uppgifternas att både den ordinarie versionen och den större plusversionen kommer att få större skärmar än sina föregångare. Samsung påstås ha planerat att dra igång tillverkningen av skärmarna till enheterna i november. Tidigare rykten har gjort gällande att S10 kommer att bjuda på desto fler nyheter under skalet, bland annat en kamera som ska kunna läsa av ditt ansikte i 3D, något liknande den som sitter i Iphone X alltså. Dessutom sägs telefonen eventuellt utrustas med en fingeravtryckssensor placerad under skärmglaset. Däremot tyder ju dessa samlade uppgifter om de stämmer på att Samsung Galaxy S10 får all denna funktion, men ingen sensorhaka som bryter in i skärmen. Hur det blir med den saken återstår förstås att se, och även det här ryktet bör tillsvidare tas med en nypa salt. Det är trots allt om Samsung föjer sitt tidigare lanseringsschema nästan ett år kvar till dess att Galaxy S10 blir verklighet.