Samsung Galaxy Watch

Samsung lovar Galaxy-nyhet den 1 augusti

Samsung teasar en teaser för kommande produkt.

Publicerad Uppdaterad

Den 9 augusti lanseras Samsung Galaxy Note 9, men den 1 augusti klockan 17.00 har Samsung en separat webbannonsering att göra. Man kallar det en introduktion av en nyhet i Galaxy-familjen, och "en speciell förstahandstitt på vad som kommer i sommar."

Det troligaste är att det rör sig om den nya klockan Galaxy Watch. Företaget poängterar att det inte är en del av Unpacked-eventet den 9 augusti, och att det skulle vara en teaser för Note 9 känns därför osannolikt. Ett alternativ är att det är surfplattan Galaxy Tab S4 som visas upp, men det känns också mindre sannolikt då den troligen delar många egenskaper kring pennans funktioner och liknande med Note 9, och det vore märkligt att bränna den informationen i förväg på en lansering med mindre genomslagskraft.

Samsung Galaxy watch ä uppföljaren till samsung Gear S3, och väntas köra Tizen som system precis som föregångarna. I övrigt är vi nyfikna på vad klockan kan bjuda på för nyheter.

Samsung uppger att informationen kommer att finnas på https://www.samsung.com/global/galaxy/ klockan 17.00 den 1 augusti. Går du in på den sajten i dag hittar du dock bara inforrmation om Galaxy S9 i guld. Den som är nyfiken får ge sig till tåls tills på tisdag.