Inför lanseringen?

Google-chef postade Nexus 10-bild

En Google-chef har postat ett gäng bilder som han påstår ska vara tagna med Samsung Nexus 10.

Publicerad Uppdaterad

Googles teknikchef Vic Gundotra har postat ett fotografi som han hävdar ska vara tagen med en Samsung Nexus 10. Bilden i fråga har  upplösningen 2048 x 1536 pixlar (3.1MP). Ni hittar fler bilder i hans Google plus-flöde.

Klicka på bilden för att se den i full storlek. Foto: Vic Gundotra

Samsung Nexus 10 - en ny och större variant av Nexus 7 - är en av två enheter som det ryktas om att Google ska visa på sitt pressevent på måndag 29 oktober. Gällande 10-tumsvarianten av Nexus-plattan har Mobil.se tidigare rapporterat att den ska vara baserad Android 4.2,  samt ha en skärmupplösning på 2560 x 1600 pixlar, vilket innebär en pixeltäthet på imponerande 300 pixlar per tum. 

Den andra av då två nya enheterna som det spekuleras om är LG Nexus 4, uppföljaren till förra årets Samsung Galaxy Nexus. Den nya Nexus-telefonen ska enligt uppgifter vara utrustad med en 4,7-tums skärm, nya värsting-systemprocessorn Snapdragon S4 Pro, NFC och Android 4.2.

Utöver detta ryktas det även om att vi kan få en se nya variant av Nexus 7-plattan, fast med HSPA+/3G-modem, skriver Engadget.

Vad tror ni att vi kommer att få se? Lämna gärna en kommentar!

EDIT 28/10: Måndagens Google event har ställts in på grund av orkanen Sally. Läs mer här.

Källa:

Android Central

Engadget