Ser ut att vara äkta pressrenderingar

Bildläcka kan ha avslöjat hur Sonys nya Xperia XZ3 ser ut

Ett nytt Sony-flaggskepp ska vara på gång under hösten, och nu tycks av allt att döma pressrenderingar föreställande Xperia XZ3 ha läckt ut.

Publicerad Uppdaterad

Sony förväntas släppa en ny flaggskeppstelefon kallad Xperia XZ3 någon gång under hösten. Inget är i princip känt när det kommer till specifikationerna, men rykten har gjort gällande att det handlar om en enhet med Snapdragon 845-chipp, 6 GB arbetsminne och 128 Gb internt lagringsutrymme. Vi kan dock ha fått reda på hur enheten ser ut, om de renderingar som nu dykt upp via sajten My Smart Price är autentiska. Mycket tyder på det, då de dels ser ut som Sony-renderingar brukar göra, dels visar en telefon vars yttre inte skiljer sig markant från Sonys befintliga telefoner.

Kan dyka upp redan på torsdag

Den mest förvånande aspekten är att telefonen inte tycks ha någon dubbelkameralösning på bakstycket, men det behöver naturligtvis inte innebära att kameran skulle vara dålig. Det har förekommit rykten om en sensor med en upplösning på hela 47 megapixlar, men det är också rykten och inget annat. Den uppmärksamme noterar även en fingeravtrycksläsare på bakstycket. En intressant sak är datumet i displayen, som skulle kunna vara en indikation på att telefonen kommer att offentliggöras redan på torsdag. I så fall behöver vi inte vänta särskilt länge på facit kring enheten, förutsatt att bilderna som läckt är autentiska. 

Källa